Sharebook Yhteenveto

Ne tiedot, jotka tallensit yrityksestäsi rekisteröityessäsi Sharebookin käyttäjäksi esitetään Yhteenveto-sivulla. Tässä näkymässä näet myös osakkeiden ja osakkaiden määrän.

Yhteenvetonäkymä

Yrityksen tiedot

Yrityksen tietoja muuttamalla pääset päivittämään yrityksen nimi- ja osoitetietoja. Täällä voit myös lisätä tai päivittää verkkolaskutietonne tai lisätä osingonmaksua varten yrityksen tilinumeron (maksutili) ja viitenumeron osinkojen ennakonpidätykselle.

Päivitä yrityksen tietoja

Osakasluettelo

Toiminnolla Osakasluettelo voit luoda PDF-tiedoston yrityksesi virallisesta osakasluettelosta ajantasaisen tilanteen mukaan. Osakasluetteloon on kirjattu jokaisen osakkaan nimi, osoite, osakkeet per sarja, osakkeet (%), äänimäärä ja äänimäärä(%). PDF-tiedosto aukeaa uuteen välilähteen selaimessasi.

Osakasluettelon PDF tuloste

Osakeluettelo

Toiminnolla Osakeluettelo voit luoda PDF-tiedoston yrityksesi virallisesta osakeluettelosta ajantasaisen tilanteen mukaan. Osakeluettelossa listataan osakesarjat, osakenumerot, osakkaan nimi- ja osoitetiedot sekä osakemäärille mahdollisesti lisätyt rajoitukset. PDF-tiedosto aukeaa uuteen välilähteen selaimessasi.

Osakeluettelon PDF tuloste

Palaute