Käyttäjien hallinto

Käyttäjät näkymässä voit hallinnoida käyttäjätilejä ja niiden oikeuksia.

Lisää käyttäjä

Lisää -toiminnolla voit määritellä uuden käyttäjän sähköpostiosoitteen, nimen ja käyttäjäroolin. Sähköpostiosoite tulee toimimaan käyttäjätunnuksena, joten siihen tulee myös voida vastaanottaa sähköposteja, jotta käyttäjätilin aktivointi onnistuu.

Käyttäjärooli voi olla joko Käyttäjä tai Hallinnoija. Nämä roolit eroavat siinä, että Hallinoijalla on pääsy myös Käyttäjät näkymään, jossa käyttäjätilejä voi hallinnoida.

Lisää käyttäjä

Tallennetuasi tiedot, tulee uusi käyttäjä saamaan aktivointilinkin sähköpostiosoitteeseensa. AKtivointilinkin kautta käyttäjä ohjautuu Sharebookin verkkopalveluun, jossa hän pääsee aktivoimaan käyttäjätilinsä ja luomaan itse valitsemansa salasanan palveluun. Uuden käyttäjän luomisen yhteydessä tallennettu kieliasetus määrittelee aktivointisähköpostin ja verkkopalvelun kielen ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerralla. Kieliasetuksen pääsee käyttäjä kuitenkin myös itse muuttamaan Oman profiilin kautta.

Muuta käyttäjää

Muuta -toiminnolla voit päivittää käyttäjän nimitiedot, roolin tai kieliasetuksen. Huomioithan, että käyttäjätiliin liitettyä sähköpostiosoitetta ei voi muuttaa. Käyttäjän halutessa käyttää jotain muuta sähköpostiosoitetta sisäänkirjautumisessa, kannattaa luoda uusi käyttäjätili, jonka jälkeen vanhan käyttäjätilin voi poistaa.

Estä tai poista käyttäjä

Käyttäjätilin voi estää halutessaan tilapäisesti estää käyttäjän pääsyn yrityksen tilille Sharebookissa. Estetyn käyttäjätilin voi avata uudestaan poistamalla eston Käyttäjät näkymässä.
Valitessasi poistaa käyttäjätilin ei toimintoa voi enää peruuttaa. Aktivoimattomia käyttäjätilejä ei voi estää, ainoastaan poistaa.