Yhtiökokous

Yhtiökokous näkymässä näet ajankohtaisen yhtiökokouksen tiedot, siihen ilmoittautuneet osakkaat ja voit viedä exceliin osallistujalistan ilmoittautuneista.

Yhtiökokous näkymä

Tästä näkymästä löydät myös Osinkopäätökset, joista voit lukea lisää osiossa Osinkopäätökset.

Voit luoda Yhtiökokouksen toiminnonolla Uusi. Yhtiökokoukselle tulee antaa nimi ja päivämäärä. Luodessasi uuden yhtiökokouksen korvaa se vanhan yhtiökokouksen tiedot Yhtiökokous näkymässä ja pääset lisäämään uusia ilmoittautumisia.

Ilmoittautumiset lisätään Osakkaat näkymässä hakemalla esiin osakas, valitsemalla rivi listasta ja napsauttamalla Rekisteröi ilmoittautuminen. Ilmoittautumisen voi kuitenkin poistaa sekä Osakkaat että Yhtiökokous näkymissä. Ilmoittautumisen lisääminen tai sen poistaminen koskee aina kullakin hetkellä ajankohtaista yhtiökokousta.

Voit viedä osallistujalistan tiedot exceliin napsauttamalla yläpalkista löytyvää excel-kuvaketta. Tämä toiminto luo excel-tiedoston, jossa jokaisen osallistujan nimitieto, äänimäärä ja ääniosuus on listattuna. Lista voi toimia yhtiökokouksen pöytäkirjan liitteenä ja sitä voidaan myös käyttää yhtiökokouksessa apuna mahdollisten äänestysten laskennassa.